9 Ağustos 2011 Salı

Kıyafet Sisteminde Giysilerimi Nasıl Deiştireceğim?

Eşya çantanızın yanında, giysi çantanızı göreceksiniz. Daha önce almış olduğunuz tüm kıyafet ve aksesuarlarınız bu çantanın içinde olacaktır. Aynı zamanda, bundan sonra alacağınız her kıyafet ve aksesuar, bu giysi çantanızın içinde olacaktır.


 
Giysiler çantanızda, almış olduğunuz süreli ürünler bulunmaktadır. Buradan, mevcut giysilerinizi ve aksesuarlarınızı yeni ürünler ile değiştirdikten sonra, "Kaydet" butonuna tıklayınız.


 

 

 
Giysiler çantanızda almış olduğunuz süreli ürünler bulunmaktadır. Buradan mevcut giysilerinizi ve aksesuarlarınızı yeni ürünler ile değiştirdikten sonra 'Kaydet' butonuna tıklayınız.


Giysiler çantanızdan, daha once almış olduğunuz aksesuarı veya giysilerinizi kaldırmak için, kaldırmak istediğiniz ürünün sol üst köşesinda X işaretine tıklamanız gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra “Kaydet” butonuna tıklayınız. (“Kaydet” butonuna tıklamadığınız sürece işleminiz gerçekleşmeyecektir.)

Önemli Not:
Karakterinizin ilk dizaynında seçtiğiniz ürünler hariç, giysi çantanızda bulunan tüm diğer kıyafetler ve aksesuarlar, süreli ürünlerdir. Bu ürünlerin süreleri, kıyafetinizi ve aksesuarınızı değiştirdiğiniz tarihten itibaren başlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder