9 Ağustos 2011 Salı

Sanalikada Gelişmiş Güvenlik Sistemi ( Yeni)

Sanalika Kullanıcıları Artık Daha Güvende

Sanalika, geliştirdiği 5 Aşamalı Güvenlik Sistemi sayesinde kullanıcılarına daha güvenli bir internet platformu sunmaktadır. Peki bu gelişmiş güvenlik sisteminin aşamaları nelerdir?

1-    Otomatik Küfür/Olumsuz içerik Filtresi
2-    Şikayet Sistemi
3-    Kullanıcı Susturma
4-    Online Editör Denetimi
5-    Aile Koruma Programı 

Tüm bu aşamalar sayesinde Sanalika kullanıcıları artık daha güvenli bir ortamda yaşıtları ile iletişime geçip sosyalleşebilecekler. Bununla birlikte zeka geliştirici oyunlar, konserler, resim sergileri ve özel kutlamalar ile birlikte keyifli zaman geçirebileceklerdir.

Sanalika 5 aşamalı güvenlik sistemi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Cep Telefonu ile Üye Onay Sistemi Sanalika’da!

Sanalika, 18 yaş altı kullanıcıları için Üye Bilgi Sistemi’nin istemiş olduğu bilgilerle birlikte diğer internet sitelerinden farklı olarak bir de Cep Telefonu Üye Onay ve Ebeveyn Onay Sistemi’ni, 18 yaş üzeri kullanıcıları için de Üye Bilgi ve Cep Telefonu Üye Onay Sistemi’ni kullanmaktadır.

Cep Telefonu Üye Onay Sistemi ile beraber tüm Sanalika kullanıcıları artık Anonim değil, ulaşılabilir kişiler haline gelmektedir. Bu sayede Sanalika kullanıcıları 5 Aşamalı Güvenlik Sistemi haricinde bir de Cep Telefonu Üye Onay ve Ebeveyn Onay sistemleri ile olumsuz/kötü internet kullanıcılarından korunmaktadırlar.

Sanalika üye onay sistemi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Olası sorularınız ya da önerileriniz için, lütfen destek@oyunstudyosu.com adresine email gönderiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder