9 Ağustos 2011 Salı

Sanalika Nedir?

Sanalika, kullanıcıların kendilerini çizgi karakterlerle ifade edebildikleri, arkadaşlarıyla oyun oynayabildikleri, sohbet edebildikleri, renkli mekanlardan oluşan, şehir görünümünde bir oyundur.

10 milyondan fazla üye ve 10 bin aktif kullanıcıya sahip olan Sanalika, büyük bir sanal dünyadır. Günden güne gelişen bu eğlenceli dünyada, kişiye özel karakterler, cadde, park, bina ve odalar ile; satranç, dart, pong vb. birçok oyun, kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Sanalika'da kendinizi istediğiniz tarzda ifade edebilir, farklı yaşam alanlarından olan insanlarla tanışabilir,  özel ve çoklu oyuncularla oynanabilen oyunlar sayesinde eğlenceli vakit geçirebilir, Sanalika içinde bulunan çeşitli mekanlarda (sergi salonu, festival alanı, sinema salonu, vb.) etkinliklere katılabilirsiniz. Sanalika, gerçek hayattaki aktivitelerinizi birebir yaşayabileceğiniz en detaylı sanal yaşam alanıdır. Bu özellikleriyle benzerlerinden ayrılmakta ve size bambaşka bir sanal hayat deneyimi sunmaktadır
Binlerce yeni arkadaşla tanışmaya, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli çoklu sanal oyunlar oynamaya, bambaşka bir sanal dünyayı, Sanalika'yı keşfetmeye hazır mısınız?

O zaman, hemen aramıza katılın! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder