9 Ağustos 2011 Salı


Sanalika’da, evinize almış olduğunuz eşyaları görebilmeniz için, Sevgi Apartmanı’ndaki asansöre binip evinize gitmeniz gerekmektedir. Asansöre tıklayınca açılan pencerede, eğer arkadaşlarınızın evi varsa, listeden birine tıklayıp arkadaşlarınızın evini ziyaret edebilirsiniz. Sol tarafında kilit işareti olanlar ise şeylerini ziyarete kapatmış demektir.


Evinize girdikten sonra üst tarafta bulunan "Ev Düzenleme" butonuna tıklayarak evinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz. İstersenizde aşağıdaki "Evi Kilitle" butonuna tıklayarak, arkadaşlarınızın evinize girmesini engelleyebilirsiniz.


 
Ev düzenleme işlemine geçtiğinizde, sağ tarafta Market’imden aldığınız eşyalarınızı görebilirsiniz. Bu eşyaları evinize sürükleyip, yerleştirebilirsiniz.


Eşyanızı evinize sürükleyip bıraktığınızda alt bölümdeki butonlar aktif olacaktır.
Eşya Çevirme Butonu: Evinize yerleştirdiğiniz eşyanın yönünü ayarlamanıza yarayan butondur.
Eşya Kaldırma Butonu: Evinize yerleştirdiğiniz eşyayı silmek için kullanılan butondur. (Bu işlem eşyalarınızı sistemden silmez sadece eşyanızı evinizden kaldırır.)
Eşya Penceresi Butonu: Satın almış olduğunuz eşyalarınızın bulunduğu pencereyi gösterir.
Kaydetme Butonu: Düzenlediğiniz evinizi kaydetmenize yarayan butondur.
İptal Butonu: Değişikliklerinizi iptal etmenize yarayan butondur.


 
Evinizi dekore ettikten sonra “Kaydet” butonuna tıkladığınızda karşınıza bir pencere çıkacaktır. Buradan "Kaydet ve Çık" butonuna tıklayınız.


Evinizi kaydettikten sonra, zevkinize göre düzenlemiş olduğunuz evinizde, mutlu günler sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder